maritbet girişmaritbet
Artev Global Bodrum’daki projeleri için yeni bir konsept

Artev Global Bodrum’daki projeleri için yeni bir konsept

Turquoise Homes, Royal Height, Lake Side ve Flamingo Golf & Country Club projeleri ile Bodrum Yarımadası’nın yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Artev Global, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bu projelerden apart, villa daire ve villa satın almak isteyenlere yönelik “Gelin, kalın, yaşayın ve sonra dilerseniz satın alın” konsepti ile yeni bir kampanya başlattı


 


Turquoise Homes, Royal Height, Lake Side ve Flamingo Golf & Country Club projeleri ile Bodrum Yarımadası'nın yaşam tarzına yeni bir soluk getiren Artev Global, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek bu projelerden apart, villa daire ve villa satın almak isteyenlere yönelik “Gelin, kalın, yaşayın ve sonra dilerseniz satın alın” konsepti ile yeni bir kampanya başlattı.
 
Sanatsal mimari dokunuşu inşa ettiği yapılara yansıtan Artev Global, Bodrum Tuzla'da gerçekleştirdiği projeleri için “Gelin, kalın yaşayın  ve dilerseniz sonra satın alın” konseptini devreye soktu. Türkiye'de bir ilk olarak gerçekleşen konsept çerçevesinde apart, villa daire veya villa satın almak isteyenler karar vermeden önce diledikleri projede kısa süreli konaklama yapabilecekler.
 
Bodrum'daki;  520 üniteden oluşan Turquoise Homes, 183 üniteden oluşan Royal Height, 262 üniteden oluşan Lake Side ve 662 üniteden oluşan Flamingo Golf & Country Club projelerinden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 5 peşinat, yüzde 0,14'ten başlayan faizler ve 180 aya uzanan vade seçenekleriyle bu amaçlarına kavuşmuş olacaklar.
 
‘Yaşam İçin İnşaat' ilkesiyle yola çıkan ve kuruluşundan bu yana öncelikli olarak yurtdışındaki müşterilerine hitap eden Artev Global iç piyasadaki müşterileri için başlattığı bu kampanyada birçok avantaj sunuyor. Bodrum'da ev sahibi olmak isteyenlerin projelerin dokusunu hissetmeleri için öncelikli olarak satın alacakları konutlarda yaşamaları gerektiği felsefesinden yola çıkan Artev Global, uygun ödeme koşulları ile de farklılığını ortaya koyuyor.
 
Keyifli yaşam biçimlerini inşa ettiği konutlara sunan Artev Global, özel tasarımlı projelerinde 7/24 hizmet veren ekibi, hukuk danışmanlığı, konut kredisi alımı ile  tapu ve anahtar teslim süreci olmak üzere bütün alanlarda da hizmet veriyor. Denizbank ile yapılan özel kredi anlaşmasıyla peşinatı yüzde 5'lere kadar çekerek yüzde 0,14'ten başlayan faizler ve 180 aya kadar uzanan vade seçeneklerini sunan Artev Global, Bodrum'u yaşamak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz