maritbet girişmaritbet
Bodrum Güneşli Evleri’nde 81 bin euro’ya!

Bodrum Güneşli Evleri’nde 81 bin euro’ya!

İbak inşaat tarafından Bodrum’da yapılan Bodrum Güneşli Evleri’nde villaların fiyatları 150 bin euro’dan, daire fiyatları ise 81 bin euro’dan başlıyor

 

 

İbak inşaat tarafından hayata geçirilen Bodrum Güneşli Evleri'nde villalar 150 bin euro'dan başlıyor. İbak Güneşki Evler Sitesi, Bodrum, Gümüşlük Beldesi, Çukurbük mevkiinde, 17,762 m2 alan üzerine kurulu, 34 villa, 22 daire ve her biri ayrı havuzlar etrafında oluşturulmuş 3 mahalleden oluşuyor. Denize 500 metre uzaklıkta konumlandırılan proje zengin bitki örtüsünü de içinde barındırıyor. Bodrum Güneşli Evleri'nde villalar 3+1, daireler ise 2+1'den oluşuyor.


Sosyal alanları oldukça zengin olan Bodrum Güneşli Evleri'nde 3 adet yüzme havuzu yer alıyor. Villa fiyatları 155 bin Euro'dan 190 Euro arasında değişirken, daire fiyatları ise 81 bin euro'dan başlıyor.


İbak Güneşli Evler'de Gün Batımı Mahhalesi'nde 9 adet Helianthus villası, 3 adet Jasmine villası, 1 adet Honeysuckle (tek katlı taş villa), 2  adet   Oleander daire, 8 adet Spartium dairesi ve 2 adet apart daireler bulunuor. Kompleksde ortak havuz, restoran ve bardan oluşuyor.

Bodrum Güneşli Evleri'nde Güneşli Dans Mahallesi'nde 9 adet Jasmine villası bulunuyor. Ayrıca ortak yüzme havuzu ve bar yer alıyor.

İbak Güneşli Evleri'nde Gün Doğumu Mahallesi'de ise 3 adet  Tripleks Helianthus Villa, 12 adet Violet Dairesi ve 10 adet Spartium daireleri yer alıyor. Ortak yüzme havuzu ve bar da bulunuyor.

 


Bodrum İbak Güneşli Evleri

Web: http://ibakgroup.com/

E-posta: [email protected]

Tel:0 252 382 22 94

  • Etiketler:

Yorum Yaz