maritbet girişmaritbet
Cumberland Properties’de kampanya zamanı!

Cumberland Properties’de kampanya zamanı!

Temmuz ve Ağustos ayında Cumberland Properties'in Woodland Regency ve Seaview Recency Prestige projelerinden iki ev alanlar % 8, üç ev alanlar % 10 indirim fırsatı kazanıyor

 

 

Ergun ve Cengiz Kaya tarafından 2003'te Bodrum'da kurulan Cumberland Properties, önceleri emlak alım satımı yaparken, 2006'da İtalyan bankacılık ve finans devi UniCredit Grubu ile inşaat projelerine girişti. 2005'te biten Seaview Regency Exclusive ve 2007'de tamamlanan Seaview Regency Prestige'in ardından inşaat yatırımlarına devam eden Cumberland Properties'in geçen yıl başladığı 'Woodland Regency', hem yaz hem kış keyfini bir arada yaşamak isteyen Bodrumlulardan büyük ilgi görüyor.
 
183 bin 300 liradan başlıyor
 Bodrum'un kalbinde çam ağaçlarından oluşan bir koru içinde yeni bir yaşam vadeden Woodland Regency'de yeni etap inşaatları sürmesine karşın sitede yaşam başladı. 1, 2 odalı daire, 3 odalı ikiz villalardan oluşan 62 konutun yer aldığı Woodland Regency'de daire fiyatları 183 bin 300 TL'den başlıyor. Woodland Regency'de Dubleks ikiz villaların fiyatları ise 392 bin lira ile 477 bin 750 lira arasında değişiyor. 'Woodland Regency'nin müşteri profili daha çok doktor, işadamı ve finans uzmanı gibi meslek gruplarından oluşuyor. Bodrum merkeze yakınlığı ve yeşillikler içinde olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Woodland Regency, 21 bin 800 metrekare alanda yapılıyor.
 
Bodrum kent merkezine 5 dakika mesafede, hem kentin içinde hem de kentten uzakta sakin bir yaşam olanağı sunan Woodland Regency'de açık mutfak, jakuzili banyo, 2 yetişkin yüzme havuzu, 2 çocuk yüzme havuzu, mini golf alanı, kulüp binası, spa merkezi, sauna, Türk hamamı, bar, wireless internet, resepsiyon hizmeti, 24 saat güvenlik, uydu kanalı, 24 saat güvenlik gibi olanaklar bulunuyor. Woodland Regency, bu yıl sonunda tamamen hayata geçecek. Woodland Regency'ye yabancı yatırımcılar da büyük ilgi gösteriyor.
 
Seaview Recency Prestige'de manzaralı konutlar
Gündoğan Küçükbük'te ki Seaview Recency Prestige de ise beyaz duvarlarını begonvillerin sardığı villaların her biri büyüleyici deniz ve dağ manzarasına sahip .
Kapalı site içindeki Seaview Regency Prestige villalarının önü kapanmaz manzaralı. Seaview Regency Prestige villalarının önünde sit alanı olarak belirlenmiş geniş bir tarihi mekan ve mandalina bahçeleri bulunuyor. Yamaçta kurulu site olan Seaview Regency Prestige villaları bir taraftan Küçükbük koyuna bakarken, bir taraftan da yapılanmaya açılmamış yalçın dağlara hakimdir.
Seaview Regency Prestige'de geleneksel Bodrum taş işçiliğinden izler taşıyan beyaz duvarlı villalarımızın her biri büyüleyici deniz ve dağ manzarasına sahip. 2 katlı bağımsız ve tripleks ikiz villa tiplerinin bulunduğu Seaview Regency Prestige villalarında paslanmaz çelik mutfak dolapları, ocak ve davlumbaz ve siyah granit tezgahlı fonksiyonel açık mutfak, şömine, teras, bulunuyor.
Ayrıca; Cumberland Properties'in Bodrum havaalanı yolu üzerinde çok yakında açılacak olan sera çalışmaları da hızla devam ediyor.
 

İletişim bilgileri
Web: www.cumberland-properties.com/tr/

E-posta: [email protected]
Tel: 0 252 363 98 84

  • Etiketler:

Yorum Yaz