maritbet girişmaritbet
Datça Palmiye Park Tatil Köyü doğal bir yaşam sunuyor!

Datça Palmiye Park Tatil Köyü doğal bir yaşam sunuyor!

Datça Özil Karaincir'de yer alan Datça Palmiye Park Tatil Köyü'nde her birinden ı 10'ar tane bulunan villa, 2+ 1 ve dubleks daireler yer alıyor. Projenin kendine özel plajı da bulunuyor

Datça Özil Karaincir'de yer alan Datça Palmiye Park Tatil Köyü'nde her birinden ı 10'ar tane bulunan villa, 2+ 1 ve dubleks daireler yer alıyor. Projenin kendine özel plajı da bulunuyor.

YEŞİL ve mavinin buluştuğu noktada kurulan Datça Palmiye Park Tatil Köyü'ndeki süper lüks villa ve daireler sahiplerini bekli-yor. Datça Özil Karaincir'de yer alan projede, her birinden 10'ar tane bulunan villa, 2+ 1 ve dubleks daire yer alıyor. Tamamı bitmiş iki tip daire ve bir tip villa şeklinde olan projenin kendine özel plajı da bulunuyor.

Kendini temizleyen olimpik havuzu var

HASAN Özdemir: projedeki sosyal tesisler hakkında da şu bilgileri verdi: "Otomatik olarak kendini temizleyebilen yarı olimpik yüzme havuzu, arıtma tesisi, havuz başı bar ve restoran. fitness center, sauna, siteyi çevreleyen çit sistemi ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. Özel plaja 5 dakika yürüme mesafesinde, alışveriş merkezleri bulunuyor."

Kışın yorgunluğu

Özellikle son dönemde yazlık projelerdedenize yakınlık, sosyal tesis ve güvenliğin öne çıktığını söyleyen projenin sahibi Hasan Özdemir, şunları söyledi: "Diğer projelerden Datça Palmiye Park'ı ayıran en önemli özellik, özel plaja sahip olup, mavi ile yeşilin arasında inşa edilmiş olmasıdır. Yazlık sahibi olmanın ve bir yazlığa sahip olmanın en önemli özelliği size tüm kışın yorgunluğunu attıracak, huzur ve dinginliği vermesidir. Biz Datça Palmiye ile müşterilerinize huzuru satın almayı öneriyoruz."

Çam ağaçları arasında

Datça Palmiye Park Tatil Köyü'nde satılık süper lüks villalar ve dairelerin olduğunu belirten Hasan Özdemir, şöyle konuştu: "Proje, özel plajı ile Datça'da bir ilki gerçekleştirdi. Çam ağaçları arasında gizemini korumaya devam eden Türkiye'nin en gözde koylarından biri olan Datça Özil Karaincir koyunda yani yeşil ve mavinin buluştuğu noktada bol oksijenli serin havasıyla beraber süper lüks villa ve daireler bulunuyor. Adına türküler yakılan Datça'ya 17 kilometre kala gizli cennete yani Özil Karaincir Koyu'na ulaşıyorsunuz. Marmaris' e 45, Dalaman Havaalanına ise 1 saat 45 dakika mesafede bulunuyor

İki tip daire var

Depreme dayanıklı iki metre yükseklikte betonarme temele sahip, birinci sınıf malzemeden oluşan yapılarda kat kalorifer sistemi, işlemeli özel taş yapılar, çift duvar, mobese interkom görüntü sistemleri, daireler arası konuşma sistemi, merkezi uydu sistemi, hazır mutfak bulunuyor.

Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Datça Palmiye Park Tatil Köyü doğal bir yaşam sunuyor!
  • 12.06.2012 17:05

Datça Palmiye Park Tatil Köyü doğal bir yaşam sunuyor!

Datça Özil Karaincir'de yer alan Datça Palmiye Park Tatil Köyü'nde her birinden ...