maritbet girişmaritbet
En güzel manzaralı yazlık

En güzel manzaralı yazlık

Bodrum Kalesi’ne bakan Regnum Escana Evleri Bodrum’un mimarisinin doğallığını akıllı ev teknolojisiyle birleştirerek, dört mevsim yaşam konsepti sunuyor

Bodrum eşsiz konumu ve bu konumun beraberinde getirdiği mükemmel doğa ve iklimle Anadolu'nun en gözde yaşam alanlarından biri oldu. Ancak, Bodrum'u sadece Anadolu içindeki en güzel yerlerden biri olarak nitelendirmek, büyük bir eksiklik olabilir. Çünkü, bu güzel ilçe, Avrupa'nın yeni Saint Tropez'i olacak kadar iddialı. Çünkü, yeterince maviye yeterince yeşile ve dahası yeterince tarihe sahip.

ST. JEAN ŞÖVALYELERİ'NE SELAM

Bu coğrafyanın tarih açısından en özel noktalarından biri de Bodrum Kalesi'dir. Regnum Escana Evleri'ni bu sayfada konuk olmasının nedeni de bununla birebir ilişkili. Bodrum'u 'en güzel manzaralı yazlık' olarak seçtik. Çünkü, bu özel evler, Bodrum Kalesi'ni tam da karşıdan görüyor. Kuşkusuz, manzara algısı, tercihlere göre değişebilir. Fakat, 1406-1523 yılları arasında inşa edilen bu kale, St. Jean Şövalyeleri'nden başlayarak tarihi yaşamak isteyenler için birebir. Kalenin şu anda Sualtı Arkeoloji Müzesi olarak da değerlendirildiği göz önüne alındığında evlerin manzarası ve konumu için 'en'i kullanmaktan başka çare yoktu.

Regnum Escana Evleri'ne gelince... Her biri en az 380 metrekarelik müstakil parseller gibi planlanmış ve en küçüğü 40-60 metrekare olan özel havuzların tümünde yüzerken, Bodrum Kalesi'nin büyüleyici manzarası seyredilebiliyor. Tüm salonlar ve yatak odaları aynı manzaraya hâkim. Böylelikle evin her noktasından Halikarnas'ın tüm tarihini ve enfes görüntüsü yaşanabildiği gibi, Bodrum'un genel florasının devamı olarak ele alınan peyzajıyla, merkeze inmeden sadece bahçeye çıkarak Bodrum'u yaşanabiliyor.

GERÇEK BODRUM VE GERÇEK AKIL

Bu evlerin bir diğer özelliği de Bodrum'un kendine özgü mimarisiyle 21. yüzyılın teknolojisinin harmanlanmış olması. Tamamen Akdeniz esintisinin hissedilebileceği bu evleri 21. yüzyıla özel kılan  durum ise gerçekten de akılla donatılmış olmaları. Uzaktan cep telefonu veya internet aracılığıyla evin ısıtma sistemi ve kliması önceden çalıştırılabiliyor. Dahası, aydınlatma ve televizyon da dahil olmak üzere bütün elektrikli - elektronik aletler kumanda edilebiliyor.

EV DEĞİL, YAŞAM BİÇİMİ SUNUYORUZ

Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Escana Evleri'nin kedilerinin de gözbebeği olduğunu belirterek, “Escana'yı burada yaşayacak ailelere iç ve dış mekânlarda çağın tüm teknolojik konforunu yansıtarak, ve doğasını bozmadan, Bodrum'da olduklarını her an hatırlatacak bir anlayışla tasardık. O nedenle rahatlıkla ‘Escana Evleri'nin tüm sakinlerine yalnızca bir ev değil, yaşam biçimi sunuyoruz' diyebiliyoruz” sözleriyle tanımladığı villalar, sahiplerini huzura ve derin maviye davet ediyor” dedi.

YAKIN PLAN

Projenin adı: Regnum Escana

Yapımcı firma:Regnum

Projenin mimarı:Erdal Tusavul

Proje İç Mimarı:Sinan Kafadar

Projenin yeri:Bodrum merkez

Projenin arsa büyüklüğü:14.159 metrekare

İnşaat alanı:11.796 metrekare

Toplam konut sayısı:25

Daire villa tipleri metrekare:380 - 450 metrekare arasında

İnşaata başlama tarihi: 2008

Teslim tarihi:2010

Satıştaki villaların fiyatları: 1.200.000 - 1.500.000 euro 

İletişim bilgileri
Web: http://escana.regnum.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 252 316 01 30
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz