maritbet girişmaritbet
Kızılçam Evleri’nde 300 bin euro’ya villa!

Kızılçam Evleri’nde 300 bin euro’ya villa!

Muğla Göcek’te kuytu bir yamacın sessiz ve huzurlu coğrafyasına, doğal ortamı koruyarak özenle inşa edilmiş 8 özel villadan oluşan Kızılçam Evleri’nde villa fiyatları 300 bin euro’dan başlıyor


 


Kızılçam Evleri, Dalaman Hava Limanına 22 km., Göcek belde merkezine 5 dakika uzaklıkta, doğal Kızılçam ormanı içerisinde bulunuyor.
 
Her detayı incelikle düşünülmüş bu muhteşem villalar, yemyeşil çam ağaçlarının ve görkemli dağ manzarasının çevrelediği tasarım harikası bir site içinde yer alıyor. Kızılçam Evleri'nde el değmemiş doğanın tüm güzelliklerinin yanı sıra site içinde muhteşem peyzaj mimarisinin hâkim olduğu ortak bahçelerin ve site sakinlerine ait havuzun da keyfini çıkarmak mümkün.
 
Kızılçam Evleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren en üst sınıf donanımı, konforu ve kusursuz konumu ile size bu eşsiz bileşimin bir parçası olma fırsatını sunuyor.
4 ayrı ikiz villada 8 evden oluşan proje, deprem yönetmeliğine uygun yüksek kalitede inşa edilmiş.

Her detay düşünülmüş
Tripleks olarak tasarlanmış ve brüt yaşam alanı 222,59 m2 olan evlerde, üç banyo-wc ve iki mutfak bulunuyor. Bahçe ve zemin katta yer alan iki ayrı geniş salonun yanı sıra, dört yatak odası da olan evler hem aileniz ve hem misafirleriniz için ideal. 41 m2 ve 24 m2 alana sahip iki ayrı ahşap terası, özenle seçilerek entegre edilmiş taş dış cephe kaplamalarıyla göz dolduran evlerde şömine de var. Yüksek verimli ısı yalıtımı ile donatılmış evlerde, tüm odalar ve salonlarda klima ve merkezi ısıtma sistemi de mevcut.
 
Mutfağında ankastre bulaşık makinesi, fırın ve ocak (Samsung ve Siemens) , kiler sepetleri bulunan evlerin mutfak evyesinde çöp öğütücüsü dahi mevcut. Ayrıca evlerde pimapen çift camlı pencereler; elektrikli panjurlar ve kepenklerle desteklenen dış ortam yalıtımı da var. Islak zeminlerde kullanılan Vitra seramik ve özenle seçilmiş fayanslar ise, evin genel atmosferine ekstra zarafet katıyor.
Her detayın düşünüldüğü evlerde; odalarda televizyon, telefon ve internet bağlantısı ile teknolojik donanım da sağlanmış.
Doğa ile iç içe bir yaşam vaat ediyor...

Bahçe ve Zemin katlarında merkezi müzik sistemi donanımı.da bulunan evlerin bahçeleri ise, özel peyzaj çizilerek nadide ağaç ve çiçeklerle donatılmış. Yüzme havuzu kenarındaki Kaya Bahçesi ve gizli ışıkla aydınlatılan taşlardan dökülen şelalesi, havuza ayrıcalık katıyor. En alt bahçede bulunan portakal, limon, greyfurt ağaçları ve her ev için ayrı hazırlanmış minik sebze bahçesi kendi sebzesini yetiştirmek isteyen ev sahiplerini bekliyor.

300 bin Euro'dan başlıyor
Cazibenin ve ihtişamın adresi Kızılçam Evleri'nin seçkin sahiplerinden biri olmak istiyorsanız, sınırlı sayıdaki bu lüks evleri kaçırmamalısınız. Kızılçam Ormanı'nın içindeki doğa harikası bu villaların fiyatları, 300 bin Euro ile 360 bin Euro arasında değişiyor.
 
 

Kızılçam Evleri iletişim bilgileri
web: www.kizilcamevleri.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 216 578 86 22
Tel: 0 532 211 85 40

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz