maritbet girişmaritbet
Manşar Konakları'nda 325 bin TL'den satılıyor!

Manşar Konakları'nda 325 bin TL'den satılıyor!

İstanbul’un yanı başında doğanın cennet köşesi Manşar Konakları, sahiplerini bekliyor. Manşar Konakları'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, 650 bin liraya kadar çıkıyor

 

 

Yeşilin ve mavinin buluştuğu, Manşar Konakları, Coldwell Banker Bravo ofisi tarafından satışa sunuluyor. Yüzyılı aşkın süredir hem alıcılara hem de satıcılara gayrimenkul danışmanlığı veren dünyanın en saygın kuruluşlarından biri olan Coldwell Banker, şimdi de tecrübesini İstanbul'un cennet köşesi Manşar Konakları ile buluşturmaya hazırlanıyor.
İstanbul'a 80 km, Ağva'daki en yakın koya 3 km uzaklıkta bulunan Manşar Konakları, hem İstanbul'un trafiği ve kalabalığından uzaklaşmak isteyenler hem de İstanbul'da deniz keyfinin tadını çıkartmak isteyenler için ideal bir alternatif.
 

İstanbul'a 80 km, Ağva'daki en yakın koya 3 km uzaklıkta bulunan Manşar Konakları, 15 bin metrekare arsada 14 farklı triplex villadan oluşuyor. Manşar Konakları, MRC Tasarım ve Mimarlık tarafından yapılıyor.
Coldwell Banker Bravo ofisi tarafından satış ve pazarlaması yapılan Manşar Konakları'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, 650 bin liraya kadar çıkıyor. Üç farklı dekorasyon paketi seçeneğiyle satılan Manşar Konakları'nda bankalardan konut kredisi de kullanılıyor.
Manşar Konakları'nda  güvenlik, bakıcı ve bekçi evi, çocuk oyun alanı, havuz, duş, restoran ve otopark mevcut.

 

Manşar Konakları iletişim bilgileri
Web: www.mansarkonaklari.com
Tel: 0216 359 86 86

  • Etiketler:

Yorum Yaz