maritbet girişmaritbet
Müşkülüm Çiftliği’nde 360 bin dolara!

Müşkülüm Çiftliği’nde 360 bin dolara!

Gümüşlük’te yapılan Müşkülüm Çiftliği projesinde konut fiyatları 360 bin dolardan başlıyor

 


Tekfen OZ tarafından Bodrum Gümüşlük'te yapılan Müşkülüm Çiftliği projesi 28 bin metrekarelik bahçe içinde 18 konuttan oluşuyor. Müşkülüm Çiftliği evlerinde fiyatlar 360 bin dolardan başlıyor, 850 bin dolara kadar çıkıyor. Müşkülüm Çiftliği projesinde uygulanan kampanya ile yüzde 50 peşin verilirken, kalan bakiye 2010 sonuna kadar ödenebiliyor.

İnşaatı tamamlanarak oturuma hazır hale gelen Müşkülüm Çiftliği evlerinde 90 ile 200 metrekare arasında değiş büyüklükte konutlar bulunuyor. 4 farklı konseptte tasarlanan konutların 50 ile 180 metrekare arasında değişik büyüklükte bahçeleri bulunuyor.

Trafo Mimarlar ofisi tarafından projelendirilen Müşkülüm Çiftliği evleri denize 3 dakika, Gümüşlük Merkez'e 5 dakika, Bodrum ise 30 dakika mesafede yer alıyor.
Müşkülüm Çiftliği projesinde yüzme havuzu, tenis kortu, hobi bahçeleri gibi donatılar bulunuyor. Müşkülüm Çiftliği 25 dönüm büyüklüğündeki mandalina, portakal ve limon ağaçları, kavak, kalem selvi, zeytin ağaçları, üzüm bağları ve lavanta, mine, begonvil ve acem borusu gibi bitkilerin de yer aldığı bahçe bulunuyor.


 
Müşkülüm Çiftliği iletişim bilgileri
Web: www.muskulumciftligi.com
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 377 07 77
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz