maritbet girişmaritbet
Palm City Antalya’da hemen teslim! 150 bin liraya!

Palm City Antalya’da hemen teslim! 150 bin liraya!

Antalya Yeşilbayır'da inşa edilen Palm City Antalya projesinde oturum başladı. Palm City Antalya’da konut fiyatları 150 bin liradan başlıyor

 
 
Gençer Group tarafından Antalya Yeşilbayır'da inşa edilen Palm City Antalya projesinde 64 adet 5 tip villa, 39 suit daire ve 96 adet Laguna göl dairesi bulunuyor. Palm City projesinde büyüklükleri 103 metrekare ile 550 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor.
 
İnşaatına 2004 yılında başlanan ve 2009 yılından bu yana yaşamın devam ettiği Palm City Antalya projesi denize 16 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Antalya Palm City projesinde konut fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Fiyatların 600 bin liraya kadar yükseldiği Palm City Antalya projesinde az sayıdaki konutun satışı devam ediyor.
 
Dağ ve göl manzarası bulunan Palm City Antalya projesinde inşaat geçen yıl tamamlanarak oturum başladı.
Palm City Antalya projesinde kreş, market ve kafe gibi günlük ihtiyaçların giderilebileceği alanlar bulunuyor. Palm City Antalya projesinde ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, step, squash salonları, sauna ve buhar banyoları da yer alıyor.
 
Palm City Antalya projesinin özellikleri
*Palm City Sports Club:
Kapalı yüzme havuzu, Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Sauna ve Fin hamamı, Fitness Merkezi, Tenis Kortu, Squash, Basketbol ve voleybol sahası, Step/Aerobik salonu
* Güvenlik:
Site girişinde 24 saat giriş kontrolü, Site çevresinde 2m. yüksekliğinde duvar ve üzerinde elektrnik bariyer, 24 saat çevre güvenliği.
* Zone Kontrollü Kanallı Klima Sistemi:
Evin her bölümünün istenilen sıcaklıkta olmasını sağlarken, gereğinden fazla enerji tüketimine engel olur.
* Mantolama Tekniğinde binanın Tüm dış yüzeyi 5cm kalınlığında yüksek dansiteli polistren köpük plaka ile kaplanarak yalıtılır. Bu sayede ısıtma ve soğutma giderlerinde %55'e varan tasarruf sağlanır.
* 3 Camlı Isı yalıtımlı doğramalar: Mantolama tekniği ile başlayan yalıtımın pencere ve kapı doğramalarında da devamını sağlar.
* Sessiz atık su tesisatı:
Çok katlı yapılardaki ses ve gürültü kirliliğini önler. Mineralle kuvvetlendirilmiş astolan pis boruları 50 yıl üretici firma garantisi altındadır.
* Aquaterm Temiz Su Tesisatı:
Antibakteriyel boruların pürüzsüz iç yüzeyi sayesinde korozyon oluşumu engellenir ve içme sularının tadı, kokusu değişmez, bakteri üremez.
* Zayıf Akım Rölesi: Elektrik yükü ve kaçağı ile ilgili doğabilecek riskleri ortadan kaldırır.
 
PALM SUITS ve PALM CITY LAGUNA'YA ÖZEL :
*Radye Temel: Yeni deprem yönetmeliğine uygun projelendirilen binalar, sert kayalık yapısıyla, deprem riski açısından Antalya'nın en güvenli zeminlerinden birinde olmasına rağmen, tek parça beton blok üzerinde, minumum 25 cm. kalınlığındaki ve çeşitli uzunlukta beton perdelerden oluşmaktadır.
* Yüzer Döşeme Sistemi: Kat betonu ile şap betonu arasına 5 cm kalınlığında (polüratan) sıkılarak, katlar arası ısı ve ses iletiminin engellenmesidir.
* Mekanik Havalandırmalı Çelik Baca: Havalandırma kokularının sürekli tahliye edilmesini sağlarken, metal iç yüzey; is ve yağ kokularının baca yüzeyine sinerek kalıcı kirlilik oluşturmasına engel olur.
* Jeneratör; Tüm sistemi destekleyen ayrıca yedekli jeneratör.
* Asansör; Sessiz hidrolik ve otomatik açılır kapı(1 Adet).
* Su deposu; 80 tonluk depolama tesisi, kesintisiz su kullanmı sağlar. Yangın hidrantları ve sürekli basınçlandırılmış sistem.
* Paratoner
 
 

Palm City Antalya iletişim bilgileri
Web: http://www.palmcityantalya.com/
E-posta: [email protected]
Tel: 0242 443 30 00

  • Etiketler:

Yorum Yaz