maritbet girişmaritbet
Seaview Regency Prestige villalarında kiralama başladı!

Seaview Regency Prestige villalarında kiralama başladı!

Cumberland Properties; Woodland Regency projesi ile otel konforu ile yazlık ev konseptini birleştiriyor, 01 Haziran'dan itibaren “Cumberland Avantaj Kart” uygulanacak

 

Bodrum ve İstanbul'da, İtalyan Bankacılık ve Finans Devi UniCredit Grubu ile seçkin projeler geliştiren Cumberland Properties, daha önce tamamladığı projelerden Seaview Regency Prestige villalarında verdiği kiralama hizmetiyle tatilcilere güzel bir alternatif sunuyor.

Gündoğan Küçükbük koyunda bulunan Seaview Regency Prestige villalarında verilen profesyonel kiralama hizmetleri, yaz sezonunda yoğun talep gördüğü gibi özel günlerde veya şehrin kargaşasından sıkılıp dinlenme amacıyla Bodrum'a gelenlerin tercih ettikleri yerlerin başında geliyor.

 Seaview Regency Prestige villalarında sevdiklerinizle unutamayacağınız bir tatil geçirmek için gerekli bütün ayrıntılar düşünülmüş. Havaalanı transferinden, temizlik hizmetlerine kadar kiralık villa ve daire hizmetini kendi bünyesindeki tecrübeli ekibiyle veren Cumberland, 2010 yazında tamamlayacağı çam koruları içinde yer alan ve Bodrum merkeze olan yakınlığı ile ön plana çıkan Woodland Regency projesinde de bu hizmetleri vermeyi planlıyor.

Bodrum Yarımadas'ının hala sakinliğini ve doğallığını koruyan Gündoğan gizemli köşelerden biri. Küçükbük koyuna hakim, deniz ve dağ manzaralı villalar müşterilerine zengin bir kültürel doku içinde huzur ve dinginliği yaşama fırsatı sunuyor. Her daim esen meltem, denizin yosun tadını ve narenciye kokusunu odalarınıza kadar taşıyor. 24 Saat güvenlikli site içindeki Seaview Regency Prestige villalarının önü kapanmaz manzaralı. Villaların önünde sit alanı olarak belirlenmiş geniş mandalina bahçeleri bulunmakta. Yamaçta kurulu site bir taraftan Küçükbük koyuna bakarken, bir taraftan da yapılanmaya açılmamış yalçın dağlara hakim. Küçükbük koyu yürüme mesafesinde beş dakikada ulaşılabilecek harika bir koy. Koyda birkaç küçük kafe ve restoran ile muhteşem kumsala sahip bir plaj bulunmakta. Ayrıca koydaki küçük tahta iskeleler denize uzanarak, yaz keyfinize farklı bir tat getirmekte.

Türkbükü'ne olan yakınlığı ile yoğun ilgi gören villalar da rezervasyonlar kış aylarından itibaren başlıyor. Temmuz döneminin tamamen dolduğu 2010 yazında Ağustos ayı kiralamalarında Cumberland yeni bir kampanya yapmakta. Ağustos ayında “7 gece kal, 6 gece öde” kampanyasıyla Cumberland kazançlı bir tatil sunuyor.
 
Bodrum'da avantajlı tatil
01 Haziran 2010 tarihi itibariyla uygulamaya başlanacak olan “CUMBERLAND AVANTAJ KART” programı dahilinde, Cumberland ev sahipleri ve kiralama hizmeti alan müşteriler Bodrum Yarımadasında bulunan birçok işletmeden özel indirimler alabilecek. Müşterilerinin ihtiyaç duyabileceği alanlardaki işletmelerle anlaşmalar yapan Cumberland, tatilinizin her anında sizi özel hissettirecek çalışmalara devam ediyor. Anlaşmalı yerler arasında; Küba Bar, Bistro Marina, Taş Dizayn, Countryranch, Marina Yatch Club, Sait Restaurant gibi birçok seçkin işletme yer alıyor.

Bodrum'da nefes alabileceğiniz bir proje, Woodland Regency…
“Bodrum'un en yeşil projesi” Woodland Regency'de bu yaz yaşam başlayacak. 21.800 m2 arazi üzerine konumlandırılmış projede bulunan çam koruları, Bodrum'un sadece deniz ve güneşten ibaret olmadığının en güzel örneği. Bodrum merkeze ve plajlara araçla 5 dakika mesafede bulunan Woodland Regency'den dilerseniz kısa bir yürüyüşle alışveriş merkezleri, süpermarket ve restaurantlara erişebilirsiniz. Ticari alanlara olan yakınlığıyla hızla değer kazanan proje, yazlıkçıların dışında on iki ay yaşama ya da yatırım düşüncesinde olanlarında ilgisini çekiyor.
 
Çam ve zeytin ağaçları arasında modern yaşam standartları sunan proje, hem size hemde ailenize düşlediğiniz yaşam tarzını yakalama fırsatı veriyor. Hertürlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan projede; 1+1, 2+1 daireler ve 3+1 dubleks ikiz villalar bulunuyor. 24 Saat güvenlikli sitede, çam ağaçları arasında güneşlenmenin keyfini çıkartabileceğiniz iki büyük yüzme havuzunun yanısıra çocuklarınızında eğlenceli anlar geçireceği çocuk yüzme havuzları ve oyun alanları düşünülmüş. Clubhouse'da yer alan Bar, Sauna, Fitness Center gibi alanlarda formunuzu koruyarak keyifli anlar geçirebilir, kablosuz internet bağlantısıyla işiniz ve sevdiklerinizle rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.
 
Bu yaz tamamlanacak olan Woodland Regency'de verilecek profesyonel kiralama hizmetiyle, ev sahipleri ek gelir sağlayabilecek. Projenin merkeze ve ticari alanlara olan yakınlığından dolayı hem yaz hemde yılın her döneminde yüksek kiralama potansiyeli bulunuyor.
 


İletişim bilgileri
Web: www.cumberland-properties.com/tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 252 363 98 84


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz