maritbet girişmaritbet
II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi!

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi!

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi! Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yılı İngiltere'de coşkulu törenlerle kutlanıyor. Elizabeth, 60 yıllık iktidarı boyunca büyük bir gayrimenkul imparatorluğu kurdu

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi! Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yılı İngiltere'de coşkulu törenlerle kutlanıyor. Elizabeth, 60 yıllık iktidarı boyunca büyük bir gayrimenkul imparatorluğu kurdu. Kraliçenin tahta çıkmasından bu yana sahip olduğu gayrimenkullerden elde ettiği gelir tam yüzde 9.400 arttı. Kraliçenin gelirindeki artış, aynı dönem içinde enflasyonda yaşanan artışın üç katı oldu.
 
II. Elizabeth emlağın da kraliçesi oldu
İktidardaki 60. yılını 'Elmas Jübile' ile kutlayan Elizabeth, bu dönemde gayrimenkul gelirini yüzde 9400 oranında artırdı. Kraliçe D. Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yılı coşkulu kutlamalara sahne aldı. Kraliçenin 'Elmas Jübilesi' kutlamasında birçok aktivite düzenlendi. Elizabeth, tahttaki 60. yılıyla, 63 yıl hüküm süren Kraliçe Victoria'dan sonra İngiltere'yi en uzun süre yöneten ikinci kraliyet ailesi üyesi. Kraliçe Elizabeth, 60 yıllık iktidarı boyunca büyük bir gayrimenkul imparatorluğu da kurdu.
 
Kraliçenin tahta çıkmasından bu yana sahip olduğu gayrimenkullerden elde ettiği gelir tam yüzde 9.400 arttı. Kraliçenin gelirindeki artış, aynı dönem içinde enflasyonda yaşanan artışın üç katı. Kraliyet ailesinin İngiltere'deki toprak ve mallarına sahip olan Crown Estate şirketinin 1952 yılındaki kira geliri, bugünkü koşullarda Londra'nın merkezinde ancak bir ev almaya yetecek olan 2.5 milyon sterlindi. Ancak Financial Times'uı haberine göre, Crown Estate mart sonu itibariyle 235 milyon sterlin gelir açıkladı. Kraliçe'nin portföyünden elde ettiği gelirdeki artış, İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarının son 60 yıldaki hızlı yükselişinin yansıması. Ancak Kraliçe'nin geliri, malvarlığının ülkenin en iyi performans gösteren bölgelerinde yer alması nedeniyle, sektördeki gelir artışının çok üzerinde gerçekleşti. Kraliyet Ailesi'nin iktidardaki dönemi boyunca Crown Estate tarafından yönetilen varlıklar arasında; dünyanın önemli perakendecilik adreslerinden Londra'daki Regent Street, hedge fon sektörünün kalbinin attığı St James, 19 km uzunluğunda kumsal, Kraliyet Parkları, 106 bin hektar büyüklüğünde tarım arazisi bulunuyor. Buckingham Sarayı, Windsor Kalesi ve Balmoral bu portföye dahil değil çünkü Kraliçe'nin kendi mülkü. Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen 'Elmas Jübile' kutlamaları için birçok aktivite düzenlendi. Kraliçe ve Edinburg Dükü Britanya'da birçok yeri ziyaret etti. Kraliyet ailesinin diğer üyeleri de birçok gezi yaptı. Bunun dışında Londra'da birçok kutlama yapıldı, konserler düzenlendi.
 
Edinburg Dükü'nün bir enfeksiyon nedeniyle rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasına rağmen Kraliçe, 10.000 kişinin katıldığı jübile konserlerini aksatmadı. Kraliyet ailesinin diğer üyeleri de Elmas Jübile konserine katılırken, konserlerde Elton John, Robbie Williams, Kylie Minogue gibi sanatçılar sahne aldı. Dün St. Pauls Katedrali'nde şükran programına katılan Kraliçe, kraliyet düğününden sonra ilk defa Londra'nın merkezinden geçti.
Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi!
  • 06.06.2012 17:06

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi!

II. Elizabeth gayrimenkul kraliçesi! Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 60 ...