maritbet girişmaritbet
Palmiye Adası’nda hizmete girdi

Palmiye Adası’nda hizmete girdi

Dünya turizminin önemli merkezlerinden biri sayılan Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'de,Türkiye Rixos Hotels zincirinin en yeni halkası Rixos The Palm Dubai açıldı

Dünya turizminin önemli merkezlerinden biri sayılan Birleşik Arap Emirlikleri'ne bağlı Dubai'de,Türkiye Rixos Hotels zincirinin en yeni halkası Rixos The Palm Dubai açıldı.

Rixos Hotels'in Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) ilk oteli Rixos The Palm Dubai, dünyanın 8. harikası olarak anılan ünlü Palmiye Adası'nda hizmete girdi. Açılış, Dubai Emiri El Maktum, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Hüseyin Çelik, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katıldığı bir törenle gerçekleşti.

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince; açılışta yaptığı konuşmada Dubai'de apartmanlarla beraber yaklaşık 500 milyon dolarlık bir yatırım yaptıklarını ve 20 yıllığına kiraladıkları otel için 50 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hem iş hem resort otel olarak hizmet verecek Rixos The Palm Dubai, 233 oda ve 28 rezidanstan oluşuyor. Her odanın Körfez Denizi manzarasına sahip olduğu otelde; kral dairesi, royal süit, presidential süit, senior süit, business suit, junior süit ve deluxe olmak üzere 7 farklı oda kategorisi bulunuyor.  Rixos The Palm Dubai'de toplantı odaları, olimpik yüzme havuzu, özel plaj, SPA merkezi de yer alıyor.

Ntvmsnbc

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Palmiye Adası’nda hizmete girdi
  • 13.03.2012 09:44

Palmiye Adası’nda hizmete girdi

Dünya turizminin önemli merkezlerinden biri sayılan Birleşik Arap Emirlikleri'ne ...