maritbet girişmaritbet
Swissotel Mekke Temmuz 2012’de açılıyor!

Swissotel Mekke Temmuz 2012’de açılıyor!

Swissotel grubu içerisinde de en büyük yapısı ve Suudi Arabistan'ın en büyük oteli olan Swissotel Mekke, Temmuz 2012 itibariyle hizmete açılıyor

Swissotel grubu içerisinde de en büyük yapısı ve Suudi Arabistan'ın en büyük oteli olan Swissotel Mekke, Temmuz 2012 itibariyle hizmete açılıyor.

Ortadoğu'da uluslararası otel grubunun ilk girişimi olan Swissotel Mekke, Ramazan ayının ilk gününden itibaren misafirlerine muhteşem bir deneyim yaşatacak.

Modern çizgileri otantik Arap kültürüyle birleştiren Swissotel Mekke, 1.487 deluxe odası ve süitleri ile Ulu Cami ve Kutsal Kabe'nin nefes kesici manzarasıyla eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor. Ulu Cami'den sadece bir kaç adım uzaklıktaki Swissotel Mekke, 36 metrekarelik geniş odaları, 352 adet üç yataklı odası ve 22 adet engelli odası ile ziyaretçilerine seçkin bir konaklama keyfi yaşatacak.

İş amaçlı konaklayan misafirlerin ihtiyaçları gözetilerek üstün teknolojik ürünlerle donatılmış Business Center'da bekleme salonu ve 40 metrekarelik iki özel toplantı salonu bulunuyor. Swissotel Hotels & Resorts Başkanı Meinhard Huck, "Kutsal şehrin en merkezi yerinde bulunan Swissotel Mekke'nin, sadece Hacılar ve Umre ziyaretçileri için değil aynı zamanda Mekke'yi iş amaçlı ziyaret edecek misafirlerin de birinci tercihi olacağına inanıyoruz" dedi.

Fairmont Raffles Hotels International Mekke'nin Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mohammed Arkobi ise "Mekke'nin kalbinde en iyi hizmetin ve tesisin buluşmasını dört gözle bekliyoruz. Swissotel Mekke'nin grup portföyümüze yepyeni bir konukseverlik deneyimi getireceğine inanıyoruz" dedi

Haberler.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Swissotel Mekke temmuzda açılıyor!
  • 09.06.2012 12:28

Swissotel Mekke temmuzda açılıyor!

Suudi Arabistan'ın en büyük oteli olan Swissôtel Mekke, Temmuz 2012 itibariyle h ...

Swissotel Mekke Temmuz 2012’de açılıyor!
  • 04.06.2012 14:52

Swissotel Mekke Temmuz 2012’de açılıyor!

Swissotel grubu içerisinde de en büyük yapısı ve Suudi Arabistan'ın en büyük ote ...